WATT+VOLT Energy Management

Διαχείριση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Η υπηρεσία WATT+VOLT Energy Management έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι δυνατή η παρακολούθηση - σε σχεδόν πραγματικό χρόνο - της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ενός κτιρίου, καταστήματος ή άλλης εγκατάστασης.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρατηρεί το προφίλ της κατανάλωσής του μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή του ή του "έξυπνου" κινητού τηλεφώνου του - με την προϋπόθεση πάντα ότι αυτά είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο - κατανοώντας βαθύτερα τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης ή του οργανισμού σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Για να καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό είναι απαραίτητες δύο προϋποθέσεις:

1. Να υπάρχει εγκατεστημένος στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του χώρου "έξυπνος" ψηφιακός μετρητής (smart meter) με δυνατότητα σύνδεσης στο internet (ενδεικτικά αναφέρουμε τους Schneider, ABB, Siemens, Carlo Gavazzi κ.α). Αν δεν υφίσταται, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει έναν "έξυπνο" μετρητή μέσω εξειδικευμένου τεχνικού – ηλεκτρολόγου. Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά απλή και σύντομη χωρίς να επηρεάζει την λειτουργία του χώρου στο ελάχιστο.

2. Να είναι πελάτης της WΑΤΤ+VOLT, ούτως ώστε να είναι εφικτό να επωφεληθεί της Yπηρεσίας WATT+VOLT Energy Management.

Η πλατφόρμα της υπηρεσίας WATT+VOLT Energy Management αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση – εργαλείο που συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά πρωτίστως είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους μείωσης των εξόδων μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού.

Περιγραφή

Η Υπηρεσία WATT+VOLT Energy Management διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, έτσι ώστε να είναι προσιτή προς όλους, χωρίς εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Ο «έξυπνος» μετρητής καταμετρά και καταγράφει τις διακυμάνσεις 18 διαφορετικών παραμέτρων του ηλεκτρισμού, όλο το 24ωρο και αναμεταδίδει στην πλατφόρμα - σε πραγματικό χρόνο – σημαντικές, ακριβείς και άμεσες πληροφορίες, οι οποίες απεικονίζονται με ξεκάθαρα αναλυτικά γραφήματα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αποτυπώνοντας την ενεργειακή «συμπεριφορά» του κτιρίου και των καταναλώσεών του. Ο «έξυπνος» μετρητής απεικονίζει τάση (Volt), ισχύ ρεύματος (Ampere), ηλεκτρική ενέργεια σε kW (kilowatt) καθώς και τον συντελεστή ισχύος (cosφ).

Η εγκατάστασή του είναι απλή και χωρίς την απαίτηση αποσύνδεσης κάποιας παροχής ρεύματος και τοποθετείται κομψά δίπλα στον κεντρικό πίνακα ή υποπίνακα του κτιρίου σας. Μόλις συνδεθεί στο σύστημά σας - μέσα σε δευτερόλεπτα - ,αυξομειώσεις, ανωμαλίες και σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας γίνονται ορατές, βοηθώντας σας να κατανοήσετε, να συγκρίνετε και να ρυθμίσετε την κατανάλωση του συγκεκριμένου χώρου.

Συμβουλευτική υποστήριξη

Η  WATT+VOLT με τους εξειδικευμένους συμβούλους της παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση και τις απαραίτητες γνώσεις για να μειωθούν αποτελεσματικά τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης ή του οργανισμού που επιλέγει εμάς για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και την υπηρεσία WATT+VOLT Energy Management ως διαγνωστικό εργαλείο για την παρακολούθηση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Εκπαιδεύουμε εσάς και το προσωπικό σας, τόσο για τον έλεγχο, όσο και για την ορθή χρήση κατανάλωσης ενέργειας.

Ενημερώνουμε για τα επίπεδα που μπορεί και θα πρέπει να κυμαίνεται η κατανάλωσή σας, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος σας.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση και την συμμετοχή σε περιβαλλοντικές ενέργειες που αναπτύσσει την κοινωνική προβολή της επιχείρησής σας, φιλική προς το περιβάλλον.

Συνοψίζοντας, μέσω της εκπαίδευσης θα είστε σε θέση να ελέγξετε και να περιορίσετε την ενεργειακή σας κατανάλωση ανάλογα με τις πραγματικές σας ανάγκες, εξοικονομώντας χρήματα.

Η Υπηρεσία WATT+VOLT Energy Management σας δίνει απόλυτο έλεγχο στα έξοδά σας σε ηλεκτρική ενέργεια, καταγράφοντας, αναφέροντας και αναλύοντας κάθε διαθέσιμη παράμετρο εντός και εκτός του ωραρίου εργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες, να σας παρουσιάσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας και να συντάξουμε την τεχνο-οικονομική ανάλυση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.