Απίθανα!
Τα κατάφερες και άναψες
τα λαμπάκια του δέντρου!
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ WATT+VOLT!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
Χμμ...
Δεν πήγε και τόσο καλά αυτή τη φορά.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
XMAS Contest
XMAS Contest
Ούτε αυτή τη φορά πέτυχες τον σωστό διακόπτη
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ 1 ΕΥΚΑΙΡΙΑ
XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το δέντρο μας χρειάζεται την ενέργειά σου για να λάμψει! Θα μας βοηθήσεις να το ανάψουμε;

Έχεις 3 ευκαιρίες για να βρεις τον σωστό διακόπτη, να ανάψεις το δέντρο μας και να διεκδικήσεις απίθανα δώρα!

ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ Παίξε και μπες στην κλήρωση
για απίθανα δώρα!
XMAS Contest
ΈΧΕΙΣ
3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ
ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ!
ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΒΡΕΙΣ
ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ
ΔΙΑΚ0ΠΤΗ;
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest
XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest

ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΩΡΑ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Η WATT+VOLT διάλεξε για σένα τα πιο cool, φανταστικά και έξυπνα δώρα!

Παίξε και μπες στην κλήρωση για το SUPER ΔΩΡΟ ένα ΤΑΞΙΔΙ αξίας 6.000€ που θα κερδίσει ένας τυχερός ή μία τυχερή!

Επιπλέον 10 ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ με έξυπνες συσκευές περιμένουν 10 ακόμα τυχερούς!

XMAS Contest

ΚΕΡΔΙΣΕ 4ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

H WATT+VOLT σε κάνει να λάμψεις από χαρά όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο του παιχνιδιού, χαρίζοντάς σου ένα ταξίδι-εμπειρία για εσένα και τους αγαπημένους σου!

10 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ SMART ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

H WATT+VOLT σου προσφέρει πακέτα έξυπνων συσκευών που σου προσφέρουν ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας!

ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1 SMART WATCH
1 ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ
1 ΣΕΤ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΥΠΝΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

XMAS Contest
XMAS Contest
XMAS Contest XMAS Contest XMAS Contest

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός «Light it up»

Διοργανώτρια Εταιρεία

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WATT AND VOLT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με διακριτικό τίτλο «WATT AND VOLT A.E.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 217Α, Τ.Κ. 151 24, με Α.Φ.Μ. 998283692 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία»), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) διαγωνισμό (εφεξής ο «Διαγωνισμός»),

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι συνομολογούνται όλοι ως ουσιώδεις (εφεξής οι «Όροι»). Οι παρόντες Όροι θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι σε ηλεκτρονική μορφή, στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Διαδίκτυο watt-volt.gr.

2 Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει κάθε φυσικό πρόσωπο, που είναι νόμιμος και μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, έχει δικαιοπρακτική ικανότητα και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του καθώς και κάθε νομικό πρόσωπο, που έχει νόμιμα συσταθεί και λειτουργεί στην Ελλάδα, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται: (α) στελέχη και υπάλληλοι/εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας καθώς και θυγατρικών, της Διοργανώτριας Εταιρείας, εταιρειών, (β) οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω φυσικών προσώπων, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, μέχρι και το δεύτερο βαθμό και (γ) πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα με τη διοργάνωση και διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δύναται να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα, σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμη και κατά την παράδοση του Δώρου, σε περίπτωση που δεν συντρέχουν οι αναφερόμενες στους παρόντες Όρους προϋποθέσεις συμμετοχής.

3 Διάρκεια του Διαγωνισμού

Η διάρκεια του Διαγωνισμού αρχίζει την 5η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ.μ. και λήγει την 30η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ.μ. (εφεξής η «Διάρκεια»). Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές, που θα υποβληθούν εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού και θα πληρούν τις προϋποθέσεις των παρόντων Όρων.

Διευκρινίζεται ρητά ότι τυχόν υποβαλλόμενες συμμετοχές μετά τη λήξη της Διάρκειας του Διαγωνισμού θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες ως μη γενόμενες και δεν θα επάγονται οιοδήποτε αποτέλεσμα ούτε δεσμεύουν την Διοργανώτρια Εταιρεία ή οποιονδήποτε τρίτο.

4 Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

4.1 Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να συμμετέχει στο Διαγωνισμό και να λάβει μέρος στην κλήρωση Light it up απαιτείται να ολοκληρώσει την ακόλουθη, διαδικασία:

α. να εισέλθει στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού www.watt-volt.gr/xmas-contest:

  1. i. μέσω σχετικού συνδέσμου (link) που θα βρίσκεται αναρτημένος σε εμφανές σημείο της κεντρικής ιστοσελίδας της Διοργανώτριας Εταιρείας αλλά και σε άλλους ιστότοπους του διαδικτύου,
  2. ii. ή μέσω συνδέσμου (link) που θα του αποστείλει η Διοργανώτρια Εταιρία με μήνυμα (Viber ή SMS) στο κινητό του τηλέφωνο. Από την αποστολή του μηνύματος εξαιρούνται οι πελάτες που έχουν ζητήσει να μην λαμβάνουν ενημερωτικό και προωθητικό υλικό από την Διοργανώτρια Εταιρία. Διευκρινίζεται ότι προϋπόθεση για την αποστολή του μηνύματος σε νέο πελάτη, είναι να έχει εκπροσωπηθεί η παροχή του από την Διοργανώτρια Εταιρία έως τις 30/12.2022.

β. Να παίξει το παιχνίδι “Light up the tree” και να ανάψει τα λαμπάκια του δέντρου.

γ. Να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα εμφανιστεί στη συνέχεια στην οθόνη του – (i) Όνομα, (ii) Επώνυμο σε περίπτωση φυσικού προσώπου ή Επωνυμία σε περίπτωση νομικού προσώπου, (iii) Αριθμό κινητού τηλεφώνου και (iv) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)· και να πατήσει την ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ».

Η ολοκλήρωση των αναφερόμενων ανωτέρω βημάτων σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής στο Διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται έγκυρη συμμετοχή, σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω βήματα.

Επιπρόσθετα, η ολοκλήρωση όλων των προαναφερόμενων βημάτων συνιστά ταυτόχρονα εκ μέρους του συμμετέχοντα δήλωση ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρόντων Όρων.

Με την επιτυχή υποβολή της αίτησης συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα ανωτέρω και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων, ο συμμετέχων εξασφαλίζει μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση του Διαγωνισμού «Light it up».

Διευκρινίζεται ότι ο συμμετέχων μπορεί να εξασφαλίσει έως 2 επιπλέον συμμετοχές στον Διαγωνισμό εάν λάβει μέρος σε αυτόν μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στις πλατφόρμες Facebook και Instagram ( μία (1) επιπλέον συμμετοχή για κάθε πλατφόρμα).

Κατόπιν της υποβολής της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εξουσιοδοτημένος υπάλληλος της Διοργανώτριας Εταιρείας θα επικοινωνήσει με τον ενδιαφερόμενο τηλεφωνικά προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προγράμματα και τις προσφορές της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία είναι η μόνη αρμόδια να επαληθεύσει την τήρηση της παραπάνω διαδικασίας από τους συμμετέχοντες και έχει το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα δεν έχει τηρήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5 Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί μία (1) κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω ειδικού λογισμικού, που δεν επιτρέπει την ανθρώπινη παρέμβαση, ως ακολούθως:

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί, παρουσία της νομικής συμβούλου της Διοργανώτριας Εταιρείας, την 9η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ. στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 217Α, Τ.Κ. 151 24. Η κλήρωση θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά, μέσω ειδικού λογισμικού που δεν επιτρέπει την ανθρώπινη παρέμβαση.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν έντεκα (11) νικητές και έντεκα (11) επιλαχόντες.

Αν για οποιονδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ορισμού νεότερης ημέρας και ώρας διεξαγωγής της κλήρωσης με προηγούμενη, προ είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, ανακοίνωσή της στο watt-volt.gr

6 Δώρα

Πρώτη κατηγορία

Ο πρώτος νικητής που θα αναδειχθεί από την κλήρωση, θα κερδίσει ένα (1) ταξίδι αξίας 6.000€ σε προορισμό της Ευρώπης.

Δεύτερη κατηγορία

Οι επόμενοι δέκα νικητές που θα αναδειχθούν από την κλήρωση, θα κερδίσουν ένα πακέτο ενεργειακής εξοικονόμησης για το σπίτι αποτελούμενο από 1 Xiaomi Σκούπα ρομπότ Mi Robot Mop 2 Lite, 1 Xiaomi Watch S1 Active Μπλε & 1 Philips Hue Smart Light Bulb Starter Kit E27 (White and Color Ambiance).

7 Διαδικασία Παράδοσης Δώρου

Κατόπιν της διενέργειας της κλήρωσης, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους ο νικητής θα ειδοποιηθεί για το Δώρο, που κέρδισε, από τη Διοργανώτρια Εταιρεία είτε τηλεφωνικώς, στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, είτε μέσω email που δήλωσε κατά την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η παράδοση του Δώρου θα γίνει από μεταφορική εταιρία ή από την εταιρεία προμήθειας του Δώρου, στη διεύθυνση που θα δηλώσει ο νικητής στη Διοργανώτρια Εταιρία.

Η κατακύρωση του νικητή και η παράδοση του Δώρου τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης και επίδειξης από αυτόν στη Διοργανώτρια Εταιρεία αναγνωριστικού δημόσιου εγγράφου, όπως δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του νικητή ή των ειδικώς προς τούτο εξουσιοδοτημένων από αυτόν προσώπων ή των νομίμων εκπροσώπων σε περίπτωση νομικού προσώπου. Σε αντίθετη περίπτωση, το Δώρο θα τίθεται στην ευχέρεια της Διοργανώτριας Εταιρείας, είτε για την ανάκληση, είτε για την αναδιανομή του.

Ρητά διευκρινίζεται πως σε περίπτωση που ο νικητής που θα αναδειχθεί από την κλήρωση είναι νομικό πρόσωπο, νικητής του Δώρου θα αναδειχθεί ο νόμιμος εκπρόσωπος του νομικού προσώπου.

Εάν, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της ως άνω κλήρωσης, δεν καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ο νικητής του Διαγωνισμού, ή δεν επαληθευθεί η εγκυρό­τητα της συμμε­το­χής του ή η συμ­μετοχή του ακυρωθεί λόγω παράβασης των παρόντων Όρων ή δεν προσέλθει να παραλάβει το Δώρο του, στη θέση του θα υπεισέλθει ο πρώτος κατά σειρά ανάδειξης στην οικεία κλήρωση επιλαχών.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ο πρώτος κατά σειρά ανάδειξης επιλαχών ή δεν επαληθευθεί η εγκυρό­τητα της συμμε­το­χής του ή η συμ­μετοχή του ακυρωθεί λόγω παράβασης των παρόντων Όρων ή δεν προσέλθει να παραλάβει το Δώρο του εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ενημέρωσή του, στη θέση του θα υπεισέλθει ο δεύτερος επιλαχών. Η ενημέρωση των επιλαχόντων θα γίνει από τη Διοργανώτρια Εταιρεία κατά σειρά προτεραιότητας κατά τον ίδιο τρόπο με τον αρχικό νικητή. Σε περίπτωση που δεν αποδεχθεί το Δώρο εντός της τασσόμενης προθεσμίας ούτε και ο δεύτερος επιλαχών, η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές (αρχικό και επιλαχόντες) και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει ή να μη διαθέσει το Δώρο κατά τη διακριτική της ευχέρεια, δεδομένου ότι θα έχει εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις της απέναντι στον αρχικό νικητή και τους επιλαχόντες.

Ο νικητής φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναγραφή και αποστολή των στοιχείων του προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής αναγραφή και αποστολή των στοιχείων του νικητή, παρέχει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια Εταιρεία να τον αποκλείσει από το Διαγωνισμό, εκτός αν άλλως ορίζεται στους παρόντες Όρους.

Το Δώρο του Διαγωνισμού είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο δώρο, ή/και προϊόν της Διοργανώτριας Εταιρείας, ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα, σε οποιαδήποτε τιμή, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά ή συμφωνηθεί διαφορετικά.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το Δώρο, καθώς και να αυξήσει τον αριθμό του, με αντίστοιχη τροποποίηση και του αριθμού των τελικών νικητών του Διαγωνισμού.

Η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του προγραμματισμένου ως άνω Δώρου.

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, τα διακριτικά γνωρίσματα, σε λέξεις ή ενδείξεις που προσομοιάζουν προς τα σήματα, brands ή οποιεσδήποτε μεταφράσεις αυτών ή το διακριτικό τίτλο ή την επιχειρηματική δραστηριότητα ή τις ευρεσιτεχνίες της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Με την παρέλευση της Διάρκειας του Διαγωνισμού και την κατακύρωση του Δώρου στο νικητή, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων για την ποιότητα, τα τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματα του Δώρου, τις ιδιότητες που αυτό αναγράφει ή για συνέπειες προερχόμενες από τη χρήση αυτού.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και το αρχικό του επωνύμου (σε περίπτωση φυσικού προσώπου) ή/και την επωνυμία (σε περίπτωση νομικού προσώπου) του νικητή και επιλαχόντων στην επίσημη ιστοσελίδα της https://www.watt-volt.gr/ καθώς και σε οποιοδήποτε έντυπό της ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (ενδεικτικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet, social media και έντυπα) και να προβεί σε διαφημιστική προβολή και εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παράδοσης του Δώρου. Η καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαφημιστική προβολή και εκμετάλλευση κατά τα ανωτέρω θα λαμβάνει χώρα για διάστημα δύο (2) μηνών από την κατακύρωση του Δώρου στο νικητή.

Κατόπιν της παράδοσης του Δώρου, η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε περαιτέρω ευθύνη και υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και του νικητή, ο δε νικητής του παρόντος Διαγωνισμού ουδεμία άλλη απαίτηση ή αξίωση διατηρεί έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας, οικονομικής ή άλλης φύσεως, στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού.

8 Αποκλεισμός νικητή

Ο νικητής μπορεί να αποκλεισθεί σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμα και σε αυτό της παράδοσης του Δώρου του, εφόσον συντρέξει έστω ένας από τους ακόλουθους λόγους:

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι τους ουσιώδεις,

– λόγω κωλύματός του, δυνάμει των παρόντων Όρων,

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία της Διοργανώτριας Εταιρείας με το νικητή, εντός των προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες Όρους,

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παρουσιασθεί εντός των προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες Όρους ή παρουσιασθεί εκπρόθεσμα για να παραλάβει το Δώρο του,

– σε περίπτωση που δεν προσκομίσει αποδεικτικά των στοιχείων του (όπως Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι είναι άνω των 18 ετών κλπ.),

– λόγω ανικανότητας του νικητή προς δικαιοπραξία.

9 Τροποποίηση των Όρων

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς σε οποιοδήποτε στάδιο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να ματαιώσει, να αναβάλει το Διαγωνισμό ή/και να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους, εφόσον τούτο κριθεί απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, γνωστοποιώντας τούτο μέσω αναρτήσεως στην επίσημη ιστοσελίδα της που διατηρεί στο Διαδίκτυο (Internet).

Οι ως άνω τροποποιήσεις των παρόντων Όρων Συμμετοχής θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή τρίτων αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή, ανάκληση, ματαίωση ή χρονική μετάθεση του παρόντος Διαγωνισμού.

Παρά το γεγονός ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία λαμβάνει κάθε κατάλληλο και αναγκαίο μέτρο, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή διενέργεια και λειτουργία του Διαγωνισμού, υπάρχει περίπτωση να παρουσιασθούν σφάλματα. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μετριασμό, διόρθωση ή/και απάλειψή τους.

10 Προσωπικά Δεδομένα

H Διοργανώτρια Εταιρεία σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων, την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών οδηγιών, κατευθυντήριων γραμμών και αποφάσεων της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (‘ΑΠΔΠΧ’).

H Διοργανώτρια Εταιρεία συλλέγει τα εξής προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων: ονοματεπώνυμο σε περίπτωση φυσικού προσώπου και επωνυμία σε περίπτωση νομικού προσώπου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό κινητού τηλεφώνου για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού καθώς και για να επικοινωνεί με τους συμμετέχοντες για τους σκοπούς του Διαγωνισμού και για προωθητικούς σκοπούς σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων. Κατά την επικοινωνία μπορεί να ζητηθεί επιπρόσθετα από το νικητή και τους επιλαχόντες ή τους νομίμους εκπροσώπους τους η ημερομηνία γέννησης ή/και ο αριθμός ταυτότητάς τους για την εξακρίβωση των στοιχείων τους προς το σκοπό της παράδοσης του Δώρου. Τα προσωπικά δεδομένα του νικητή δύνανται να κοινοποιηθούν σε συνεργαζόμενες εταιρείες για τον σκοπό αποστολής του Δώρου του.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρούνται και μετά το πέρας του Διαγωνισμού, ώστε να είναι δυνατή η αμφισβήτηση ανάδειξης του νικητή του Διαγωνισμού, για την εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης της Διοργανώτριας Εταιρείας με τους συνδρομητές της καθώς και για τυχόν λοιπούς σκοπούς, όπως αναφέρονται ανωτέρω.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς η Διοργανώτρια Εταιρεία προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και για τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της https://www.watt-volt.gr/, στο αντίστοιχο πεδίο.

11 Υποχρεώσεις συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά οποιουδήποτε συμμετέχοντος θεωρηθεί, κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας Εταιρείας ως παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε αυτή έχει το δικαίωμα να αποκλείσει από το Διαγωνισμό τον συμμετέχοντα που ενεργεί παράνομα ή/και καταχρηστικά ή/και αντισυμβατικά, ακόμη και να ακυρώσει το Δώρο.

12 Λοιποί όροι

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων συμμετοχής εκ μέρους εκάστου συμμετέχοντα. Συνεπώς, οι συμμετέχοντες παραιτούνται από οποιαδήποτε αξίωσή τους έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας, η οποία απορρέει εκ της ως άνω αιτίας.

Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει που σχετίζεται με το Διαγωνισμό και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων Όρων Συμμετοχής, αποκλειστικώς αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

XMAS Contest