|
03.02.22

Ξεκινάμε το 2022 με το δεξί και άλλη μια διάκριση στα Franchise Awards 2022

Μετρώντας ακόμη μια διάκριση για τη στρατηγική εξάπλωσης της φυσικής μας παρουσίας, ως WATT+VOLT συνεχίζουμε να κατοχυρώνουμε την υπεροχή μας για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, με το βραβείο “FAST GROWTH FRANCHISE” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022. Με το βραβείο αυτό διακρίνονται οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ανάπτυξή τους εντός της χώρας, ανοίγοντας σε σταθερή βάση νέα καταστήματα franchise.

Τα τελευταία 14 χρόνια τα Franchise Awards, αποτελούν έναν από τους πιο έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική Οικονομία. Εμπλουτίζοντας τις κατηγορίες τους σε ετήσια βάση αντανακλούν τις μελλοντικές τάσεις των Franchise προϊόντων και θέτουν προκλήσεις για τις επιχειρήσεις ωθώντας τις να βελτιωθούν και να μένουν πάντα μέσα στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγορών. Μέσα στα 30+ franchise brands τα οποία ανέδειξαν τα αναγνωρισμένα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν και η WATT+VOLT.

Με διαρκείς συμμάχους την καινοτομία, την όρεξη και το πάθος να εξελισσόμαστε δυναμικά, στη WATT+VOLT δίνουμε μεγάλη βάση στο δίκτυο franchise μας καθώς επιτελεί στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη μας, ενδυναμώνοντας έτσι την αλυσίδα καταστημάτων μας. Ως αποτέλεσμα, διαθέτουμε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας και χωρίς να επαναπαυόμαστε, αναπτύσσουμε σε συνεχή βάση το στρατηγικό μας σχέδιο επέκτασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας όφελος τόσο για εμάς όσο και για τις περιοχές στις οποίες είμαστε εγκατεστημένοι.

Αριθμώντας ήδη 85 καταστήματα, συνεχίζουμε τη δυναμική μας ανάπτυξη και πορεία στο franchising και στην κατάκτηση ακόμη περισσότερων σπουδαίων διακρίσεων.