Η WATT+VOLT υποστηρικτής στο Energy Commodities Conference 2017

Η WATT+VOLT τη Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 θα δώσει το παρών, ως υποστηρικτής, στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Energy Commodities Conference 2017 που διοργανώνεται από την Boussias Communications στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Στόχος του συνεδρίου είναι να θέσει στο επίκεντρο κυρίαρχα ζητήματα που αφορούν στην Αγορά Ηλεκτρικής ενέργειας και τις εξελίξεις της στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο. Τα θέματα που θα μελετηθούν στο συγκεκριμένο συνέδριο αφορούν το ρόλο των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, τη μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχου (Target Model), την διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και τον ρόλο του ΕΕΧ, καθώς και τους μηχανισμούς αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες.

Επιπλέον όσοι παρευρεθούν εκεί θα πληροφορηθούν για νέες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν άλλες χώρες στο χώρο της ενέργειας και θα γνωρίσουν νέες καινοτομίες που έρχονται στα δίκτυα διανομής. Τέλος θα πληροφορηθούν για νέες καινοτόμες ιδέες πληροφορικής και διαχείρισης δεδομένων που αφορούν ενεργειακές εταιρίες και παρόχους.