Η WATT+VOLT υποστηρικτής στο 3ο Energy Commodities Conference

Η WATT+VOLT ήταν Υποστηρικτής, στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Energy Commodities Conference 2017, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 που διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Υψηλόβαθμα στελέχη, διεθνείς traders και επενδυτές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από διάφορα ζητήματα που αφορούσαν στην Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας και τις εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο. Τα θέματα αυτά σχετίζονταν με το ρόλο των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, τη μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στο πλαίσιο του Μοντέλου Στόχου (Target Model), την διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και τον ρόλο του ΕΕΧ, τις νέες καινοτομίες που έρχονται στα δίκτυα διανομής, καθώς και τους μηχανισμούς αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες. Τέλος, εκπρόσωποι διεθνών εταιρειών κοινής ωφέλειας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουν, παρουσίασαν τον τρόπο που προσελκύουν πελάτες καθώς και τον βαθμό ανοίγματος της αγοράς στις γειτονικές χώρες.

Η  WATT+VOLT, ως Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας και ως μέλος του ΕΕΧ (European Energy Exchange), απέδειξε έμπρακτα τη συμμετοχή της με την υποστήριξη του συνεδρίου, εκπροσωπούμενη από τον  κ. Ιωάννη Ψαρρό ως Head of Trading, ο οποίος ανέλαβε ρόλο συντονιστή και «έθεσε στο τραπέζι» διάφορους προβληματισμούς και απόψεις σχετικά με την Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.