Η WATT+VOLT υποστηρικτής στα Energy Mastering Awards

Σε μια ιδιαίτερα εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στο Cine Κεραμεικός, η τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2015.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Δημόσιων Φορέων, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, παρακολούθησαν την απονομή των βραβείων στις καλύτερες πρακτικές ενεργειακής αποδοτικότητας, εξοικονόμησης και αειφορίας στην Ελλάδα. Τα βραβεία, τα οποία διοργανώθηκαν από την έκδοση Plant Management της Boussias Communications παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γιώργος Αγερίδης, στην εισαγωγική ομιλία του, υπογράμμισε πως η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών ηγετών της ελληνικής αγοράς στα Energy Mastering Awards 2015 αποδεικνύει πως η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση, αφού «συντελεί στην επίτευξη σημαντικών επιδόσεων Ενεργειακής Αποδοτικότητας κατά την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών, αποφέρει σημαντικά οφέλη και μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από την εταιρεία ή τον οργανισμό στον οικονομικό, κοινωνικό, καθώς και στον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό τομέα, ενώ συμβάλλει γενικότερα στην επίτευξη των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων».

Η WATT+VOLT, ενστερνίζοντας την παραπάνω θέση και θέλοντας να αποδείξει έμπρακτα πόσο σημαντικό θέμα είναι για αυτήν η ενεργειακή διαχείριση, ήταν υποστηρικτής των Energy Mastering Awards 2015. Το έχει αποδείξει άλλωστε, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε την υπηρεσία διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας WATT+VOLT Energy Management, όπου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή του «έξυπνου» κινητού και την τοποθέτηση ενός «έξυπνου» μετρητή, καθιστά δυνατή την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και την αποτελεσματική διαχείριση της κατανάλωσης ρεύματος ενός κτιρίου, καταστήματος ή άλλης εγκατάστασης.

Στόχος της WATT+VOLT είναι να υποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, ότι αναπτύσσοντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, παρέχεται στο κοινό η δυνατότητα να εξοικονομήσει αποτελεσματικά σε κατανάλωση και να διαχειρίζεται ορθολογικά τους ενεργειακούς πόρους.

Αναλυτικά τα βραβεία και οι νικητές στο energyawards.gr