Σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος WATT+VOLT στην Ξάνθη!

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου εγκαινίασε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 το νέο της κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης, η WATT+VOLT, ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας. Διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές, στήριξαν με την παρουσία τους το νέο κατάστημα που έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει η WATT+VOLT. Το παρών έδωσε επίσης ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό και τα εγκαίνια του καταστήματος, καθώς και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσά τους παρευρέθηκε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός που εξέπεμψε ζωντανά το πρόγραμμά του από το κατάστημα, μεταδίδοντας τη θετική ενέργεια των εγκαινίων σε ολόκληρη την πόλη.

Η ύπαρξη του πρώτου καταστήματος ενέργειας στην περιοχή της Ξάνθης, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας και τις ανταγωνιστικές προσφορές που παρέχει ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας. Κάθε επισκέπτης του καταστήματος, θα έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στο εξειδικευμένο προσωπικό για να γνωρίσει την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

Μεταξύ αυτών είναι, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την κατανάλωση ενέργειας και να τη διαχειρίζονται αναλόγως, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Μιχαήλ Βόγδου 10, 67100, Ξάνθη
Τηλ: 25410 24474
Εmail: [email protected]

WATT+VOLT Xanthi Opening Outside Store
WATT+VOLT's Xanthi Store Opening Executives
WATT+VOLT's Executives Xanthi Store Opening
WATT+VOLT Xanthi Opening Inside Store
WATT+VOLT Xanthi Store Opening