Η WATT+VOLT λανσάρει την νέα υπηρεσία smartwatt

Η WATT+VOLT προσφέρει πρωτοποριακές και αξιόπιστες υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών της. Στα πλαίσια αυτά, δημιούργησε τη νέα υπηρεσία smartwatt για να προσφέρει άνεση στην καθημερινότητα των καταναλωτών, ασφάλεια και προστασία στο χώρο τους, οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας.  Με αυτό τον τρόπο, οι καταναλωτές αποκτούν τον έλεγχο στο χώρο τουςαπό μια και μόνο εφαρμογή, από όπου κι αν βρίσκονται.

Για παράδειγμα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αναβοσβήνουν τα φώτα του χώρου τους, ακόμα κι αν είναι μακριά, απλά και μόνο με τη βοήθεια της «έξυπνης» λάμπας. Από την άλλη, με την «έξυπνη» πρίζα μπορούν να ανοιγοκλείνουν οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή επιθυμούν από το κινητό τους, κάνοντας τη ζωή τους πιο λειτουργική. Επίσης, μπορούν ανά πάσα στιγμή, να ειδοποιηθούν για οποιαδήποτε κίνηση ανιχνευθεί μέσα στο χώρο, εγκαθιστώντας τους «αισθητήρες κίνησης» και «αισθητήρες πόρτας/ παραθύρου». Υπάρχουν δε και οι «αισθητήρες διαρροής και υγρασίας», όπου τους ενημερώνουν για τυχόν πλημμύρες ή αύξηση της υγρασίας. Εγκαθιστώντας ακόμα το «έξυπνο» ρελέ στον ηλεκτρολογικό τους πίνακα μπορούν να κλείσουν τον θερμοσίφωνα που έχουν ξεχάσει αναμμένο, ενώ απουσιάζουν από το σπίτι.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι «έξυπνες» συσκευές είναι πολλές, αλλά το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εξοικονομούν ενέργεια έως και 17% με την ορθή χρήση της υπηρεσίας smartwatt.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.smartwatt.gr