Η WATT+VOLT στη Συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ

Η WATT+VOLT, στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της με τον ΕΣΑΚΕ και με σκοπό να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά την πίστη της στις αξίες του αθλητισμού, έδωσε το «παρών», ενόψει της ημιτελικής και τελικής σειράς των play off της STOIXIMAN.GR Basket League, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε η διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α1, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ως συνοδοιπόρος του ΕΣΑΚΕ και υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ, η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό του Συνδέσμου για να τιμήσει όλες τις ελληνικές ομάδες μπάσκετ που συμμετείχαν και να γιορτάσει, μαζί με αυτές που προκρίθηκαν, την επικείμενη, άκρως ενδιαφέρουσα φάση του πρωταθλήματος.

Ο κος Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT δήλωσε σχετικά: «Η WATT+VOLT στηρίζει τον αθλητισμό στο σύνολό του και φροντίζει να εμπλέκει τις αξίες που αυτός συμβολίζει στην καθημερινή της λειτουργία. Στηρίζουμε με συνέπεια το έργο του ΕΣΑΚΕ και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους αθλητές, καθώς και πλούσιο θέαμα που θα… ηλεκτρίσει το ενδιαφέρον των θεατών και τηλεθεατών».

Με κεντρικό μήνυμα «Η STOIXIMAN.GR Basket League ενώνει, το μπάσκετ νοιάζεται και ο αθλητισμός είναι έκφραση πολιτισμού», το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στις θεαματικές αναμετρήσεις που έπονται, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

STOIXIMAN.GR Basket League Cup
WATT+VOLT at Press Conference 2018 ESAKE
WATT+VOLT at ESAKE's Press Conference 2018