ΕΣΑΚΕ – WATT+VOLT: Μαζί για ακόμη τρία χρόνια!

Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για τρία ακόμη χρόνια της χορηγικής συνεργασίας της με την ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT και πρωτοπόρο στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων, η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια των ομάδων της Basket League να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους.

Ο πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΕΣΑΚΕ: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΕΣΑΚΕ, καθώς μας δίνεται για ακόμα μια φορά η ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα και μακροχρόνια το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό. Η WATT+VOLT ταυτίζεται απόλυτα με τις αξίες του αθλητισμού: ήθος, επιμονή, ευγενής άμιλλα και διαρκής προσπάθεια να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Για τα επόμενα τρία χρόνια, λοιπόν, θα στεκόμαστε στο πλευρό όλων των ελληνικών ομάδων προκειμένου να βοηθήσουμε να γευτούν το πάθος, τις νίκες και όλη τη συγκίνηση που προσφέρει ο αθλητισμός αλλά και για να συνδράμουμε ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και στην ανάδειξη των ομάδων του ελληνικού μπάσκετ».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε με την σειρά του: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας ότι η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT και πρωτοπόρος στον τομέα της, εμπιστεύεται τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League και μάλιστα, για τριετή συνεργασία. Θεωρούμε ότι η ανανέωση της συνεργασίας με την WATT+VOLT αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του ΕΣΑΚΕ και των ΚΑΕ μελών μας για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.
Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα συνεργασία θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη ομορφότερες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους».

Papanagiotou - Galatsopoulos