Η WATT+VOLT σε καλεί να ανακαλύψεις τα όρια του σπιτιού σου

Η WATT+VOLT φαντάζεται περισσότερα και το κάνει πράξη, δημιουργώντας μία ξεχωριστή και μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια, με επικοινωνιακό όχημα τη φράση «Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις… στο ίδιο σου το σπίτι».

Το νέο τηλεοπτικό της WATT+VOLT παρακινεί τους καταναλωτές να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες της ενέργειας που παρέχει η  εταιρεία, προκειμένου να κάνουν τον ξεχωριστό κόσμο του σπιτιού τους πιο άνετο, λειτουργικό και ασφαλή. Η παρουσίαση αυτή εστιάζει σε καθημερινές εμπειρίες μέσα στο σπίτι, που η WATT+VOLT κάνει πιο εύκολες με τη βοήθεια «έξυπνων» συσκευών της υπηρεσίας smartwatt.

Για τη WATT+VOLT η «ενέργεια» έχει πολύπλευρη σημασία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, αλλά περιλαμβάνει μία πληθώρα από πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες smart home που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή, στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη ικανοποίησή του. Για αυτό το λόγο, η WATT+VOLT αποτελεί τον καινοτόμο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, χάρη στην τεχνολογικά προηγμένη δραστηριότητά της, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες IoT (Internet of Things) που προσφέρει στους καταναλωτές με στόχο να πετυχαίνουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση εξοικονομώντας παράλληλα πόρους.