Η WATT+VOLT γεμίζει φως την Καλαμάτα!

Ένα ακόμη κατάστημα προστέθηκε στο μεγάλο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης της WATT+VOLT. Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Καλαμάτα, στην οδό Πολυχάρους 4 και πλήθος κόσμου ήταν εκεί, γιορτάζοντας μαζί με την εταιρεία το σημαντικό αυτό γεγονός.

Όραμα της WATT+VOLT παραμένει σταθερά η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, το οποίο επιτυγχάνει μέσω του εκτεταμένου και διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων που διαθέτει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα σημεία εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει, φέρνουν τη WATT+VOLT ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών της και συμβάλουν σημαντικά στην ικανοποίησή τους.

Η ύπαρξη ενός καταστήματος WATT+VOLT σε κάθε τοπική κοινωνία, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, να εξοφλούν άμεσα τους λογαριασμούς τους, καθώς και να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία.

Μεταξύ αυτών είναι, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την κατανάλωση ενέργειας και να τη διαχειρίζονται αναλόγως, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT στην Καλαμάτα, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!

Πληροφορίες καταστήματος: Πολυχάρους 4, 2721099029, Facebook page