Η WATT+VOLT συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο για Internet Of Things τεχνολογίες

Την Δευτέρα 26/06/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το 3ο ετήσιο συνέδριο Internet of Things με τίτλο «Connecting the Dots: A comprehensive Guide for Successful Enterprise IoT Projects», που διοργάνωσε η Boussias Communications.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να καταγράψει, αποτυπώσει και συνθέσει όλα τα επιμέρους συστατικά που απαιτούνται, ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία ένα έργο που βασίζεται στις τεχνολογίες Internet of Things (IoT).

Γι’ αυτό το λόγο φέτος  το συνέδριο οργανώθηκε και βασίστηκε σε ένα ρεαλιστικό σενάριο δίνοντας με διαδραστικό τρόπο απαντήσεις στα βασικότερα ερωτήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις, οι οποίες προγραμματίζουν επενδύσεις στο άμεσο μέλλον με απώτερο στόχο μία επιτυχημένη στρατηγική IoT.

WATT+VOLT, ως αρωγός στο Ευρωπαϊκό Έργο Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας με τίτλο ‘enCOMPASS’, είχε έμπρακτη συμμετοχή εκπροσωπούμενη από τον κ. Αρβανίτη Κωνσταντίνο, ως Impact Director του έργου enCOMPASS.

Ο κ. Αρβανίτης παρουσίασε στο συνέδριο το case study για το “IoT – B2C Energy Business”, προβάλλοντας τις υπηρεσίες “smartwatt” και τις καινοτόμες υπηρεσίες και εταιρικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας που προσφέρει η WATT+VOLT.

Επίσης, ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε τους τρόπους επίτευξης των κύριων στόχων του έργου enCOMPASS, με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα σε καθημερινούς καταναλωτές ενέργειας (νοικοκυριά, επιχειρήσεις και σχολεία), μεγιστοποιώντας τα επίπεδα άνεσης του καταναλωτή.

WATT+VOLT. Πρωτοπόρος στον τομέα της Ενέργειας.

Πηγή: encompass-project.eu