Βραβεία για το MyWatt App της WATT+VOLT

Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ κορυφαίων εταιρειών, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Cyta Mobile Excellence Awards 2016 την Πέμπτη 29  Σεπτεμβρίου  στο  Divani Apollon Palace & Thalasso, που οργάνωσε η Boussias Communications.

Η WATT+VOLT κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία για τη mobile εφαρμογή MyWatt:

  • ΒραβείοSilver Mobile App Design/Aesthetics, Σχεδιαστική Καινοτομία και Αισθητική mobile εφαρμογής για το ρεύμα
  • ΒραβείοSilver Mobile Monitoring Systems, Παρακολούθηση και Ανάλυση λογαριασμού ρεύματος σε mobile εφαρμογή.

Η εταιρεία WATT+VOLT κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη mobile εφαρμογή MyWatt, η οποία σχεδιάστηκε το 2015 με κύριο στόχο οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το λογαριασμό τους με αναλυτικά γραφήματα και στατιστικά και να τον εξοφλούν εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να έχουν από το κινητό τους τον απόλυτο έλεγχο και διαχείριση στο ηλεκτρικό τους ρεύμαστο σπίτι και την επιχείρηση.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία  που αναδεικνύουν όλη την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και συμμετέχουν διακεκριμένες εταιρείες στην αγορά mobile.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά  «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτά τα βραβεία, καθώς αποτελούν επιβράβευση, της δημιουργικότητας, της ομαδικότητας αλλά και της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα πιο πρωτοποριακές ιδέες και εφαρμογές, προς όφελος πάντα των καταναλωτών».