|
12.04.22

Στην κορυφή το πρόγραμμα zerO ως «Προϊόν της Χρονιάς»!

Κατακτήσαμε στη χθεσινή απονομή των βραβείων “Product of the Year”, τον παγκόσμιο, καταξιωμένο θεσμό της Direction Business Network, το βραβείο “Προϊόν της Χρονιάς” στην κατηγορία “Πρόγραμμα Ηλεκτρικής Ενέργειας” με το zerO, το πρωτοποριακό μας πρόγραμμα που μηδενίζει τη ρήτρα αναπροσαρμογής! Με τη διάκρισή μας αυτή, αποδείξαμε έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, τη δέσμευσή μας στην καινοτομία αλλά και την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε καλλιεργήσει με το καταναλωτικό κοινό.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς», αποτελεί τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό διεθνώς στην ανάδειξη της καινοτομίας καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και στοχεύει στην προώθηση και την επιβράβευσή τους. Τα κορυφαία προϊόντα της χρονιάς προκύπτουν μετά από ψηφοφορία των καταναλωτών στο πλαίσιο μιας αντιπροσωπευτικής έρευνας αγοράς της εξειδικευμένης εταιρείας ερευνών IRI Ελλάδας (ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα).

Το πρόγραμμα zerO βρέθηκε δικαίως στην κορυφή, καθώς για την περίοδο που διανύουμε αποτελεί την πιο διάφανη λύση για το σπίτι και την επιχείρηση ενώ λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2021, 5 μήνες πριν την έναρξη της ενεργειακής κρίσης.

Συνεχίζουμε να κατοχυρώνουμε τον τίτλο μας ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, κατακτώντας σταθερά διακρίσεις υψηλού κύρους.