ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ MED+

Σε συνεργασία με την New Health System, η WATT+VOLT σας προσφέρει την κάρτα υγείας Med+ αξίας 95€ για δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα κέντρα και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Η WATT+VOLT προσφέρει σε κάθε νέο πελάτη που το επιθυμεί την κάρτα υγείας Med+ από τη “New Health System” για έναν ολόκληρο χρόνο. Με την απόκτηση της κάρτας υγείας Med+ απολαμβάνετε υπηρεσίες υγείας και διαγνωστικών εξετάσεων αξίας άνω των τριακοσίων ευρώ, σε συμβεβλημένα κέντρα και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Η κάρτα υγείας Med+ δε δύναται να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες. Η κάρτα υγείας Med+ μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το πρόγραμμα Energy Care της WATT+VOLT.

 

> Κάθε νέος πελάτης WATT+VOLT με τη χρήση της κάρτας υγείας Med+ αποκτά:

 • Απεριόριστες και Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά και στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
 • Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις με ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων με συμμετοχή μέλους: 10 ευρώ/επίσκεψη.
 • Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις σε σύγχρονα Πολυιατρεία (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) με συμμετοχή 10 ευρώ/επίσκεψη.
 • Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις σε πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτών ιατρών (πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης) με συμμετοχή 15 ευρώ/επίσκεψη.
 • Δωρεάν ετήσιο αιματολογικό έλεγχο.
 • Δωρεάν ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο με συμβεβλημένα Οδοντιατρικά κέντρα και Οδοντιατρεία.
 • Οδοντιατρική κάλυψη με οδοντιατρικές πράξεις-επεμβάσεις με κάλυψη έως 50% σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία και οδοντιατρικά κέντρα.
 • Δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο, σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά ιδρύματα.
 • Ετήσιο προληπτικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει Τεστ Παπανικολάου (TestPap) και TestPSA, με συμμετοχή του Συνδρομητή:
  α) Δωρεάν με χρήση ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
  β) Με τιμές δημοσίου ΦΕΚ, χωρίς την χρήση ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
 • Δωρεάν αγορά γυαλιών οράσεως αξίας έως 250 ευρώ (με χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
 • Τηλεφωνικό ιατρικό συντονιστικό κέντρο 24 ώρες το 24ωρο στο 215.5510003.

Είστε πελάτης Energy Care;
Εκτυπώστε την κάρτα υγείας σας!

Είστε παλιός πελάτης
της WATT+VOLT και δικαιούστε
την κάρτα υγείας New Health System;
Εκτυπώστε την κάρτα υγείας σας!

Σας ενημερώνουμε πως τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε για να εκτυπώσετε τις κάρτες υγείας σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για αυτό το σκοπό. Συλλέγονται και αποστέλλονται στην NHS, η οποία στη συνέχεια σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της WATT+VOLT. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο από τα στοιχεία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της WATT+VOLT στο 183 83.