ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ – ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Κερδίστε χρήματα για κάθε νέα παροχή που συστήνετε στην WATT+VOLT.

Το «Προσκαλείς – Κερδίζεις» είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβών των καταναλωτών και αφορά σε υφιστάμενους πελάτες της WATT+VOLT, μέσω του οποίου συστήνετε την WATT+VOLT στους φίλους σας και κερδίζετε τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες της WATT+VOLT που συστήνουν την WATT+VOLT στους φίλους τους μέσα από το πρόγραμμα «Προσκαλείς – Κερδίζεις».

Όροι και Προϋποθέσεις:

Για κάθε νέο φίλο που θα συστήνετε και θα γίνει πελάτης της WATT+VOLT, σε οποιοδήποτε πακέτο ή πρόγραμμα υπηρεσιών ενταχθεί, εσείς θα κερδίσετε την επιβράβευση με τη μορφή έκπτωσης 20€ εφάπαξ* ανά παροχή που θα εκπροσωπηθεί επιτυχώς από την WATT+VOLT. Η έκπτωση θα εμφανιστεί με το χαρακτηρισμό «Έκπτωση» στον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα λάβετε μετά την έναρξη εκπροσώπησης της παροχής που συστήσατε. Κάθε εκκαθαριστικός λογαριασμός μπορεί να περιλαμβάνει μόνο μία έκπτωση «Προσκαλείς – Κερδίζεις». Σε περίπτωση σύστασης άνω της μίας νέας παροχής, οι επόμενες εκπτώσεις θα αποδίδονται στους επόμενους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς αντίστοιχα.

* Αφορά μικτή αξία που συμπεριλαμβάνει καθαρή αξία και Φ.Π.Α. 6%. Σε περιπτώσεις που το ποσοστό του ΦΠΑ είναι διαφορετικό η μικτή αξία διαμορφώνεται ανάλογα.

 

Ο φίλος σας θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια που έχετε και εσείς:

  • σημαντική έκπτωση στο λογαριασμό του ρεύματος
  • υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και
  • καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.

Για να συστήσετε τους φίλους σας, μπορείτε:

  • να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και να προσκαλέσετε τον φίλο ή τους φίλους σας.
  • τηλεφωνικά στο 18383

Κάθε φίλος που εσείς προσκαλείτε, θα δεχθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εκπρόσωπό μας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες της WATT+VOLT και τα προνόμια που αποκτά όταν εκπροσωπηθεί από την εταιρεία μας και στην συνέχεια να αιτηθεί για την εκπροσώπηση του μετρητή του από την WATT+VOLT.

Παράλληλα, εσείς κερδίζετε 20€ επιβράβευση στο λογαριασμό σας για κάθε παροχή του φίλου που συστήνετε και αυτός γίνεται πελάτης της WATT+VOLT, αμέσως αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής του παρόχου του. Αν έχετε ήδη περισσότερες από μία παροχές στην WATT+VOLT, το ποσό θα πιστωθεί στην παροχή με το μεγαλύτερο λογιστικό υπόλοιπο.

Δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στον αριθμό των φίλων που θα συστήσετε.

Η επιβράβευση δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις:

  • Αν συστήσετε κάποιον φίλο σας που είναι ήδη πελάτης της WATT+VOLT.
  • Αν ο φίλος που έχετε συστήσει, ενεργοποιήσει μετέπειτα άλλες παροχές στην WATT+VOLT ή συστήσει δικούς του φίλους, αφού έχει λάβει τον 1ο εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης ενέργειας, η έκπτωση που θα λάβει ο φίλος σας αναλογεί για τις παροχές που συστήνει ο τελευταίος και εκπίπτει στον δικό του λογαριασμό, ενώ παράλληλα εσείς δεν χάνετε την αρχική σας έκπτωση για τη σύστασή σας.

Για κάθε μία παροχή που εκπροσωπείται από την WATT+VOLT θα λάβετε 20€ επιβράβευση, με την προϋπόθεση ότι εκπροσωπείστε ενεργά από την WATT+VOLT, η οποία θα εμφανιστεί στον 1ο σας εκκαθαριστικό λογαριασμό. Το πρόγραμμα επιβράβευσης «Προσκαλείς – Κερδίζεις» προϋποθέτει ελάχιστη περίοδο παραμονής 6 μηνών του συστημένου πελάτη στην εταιρεία. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο όρος ελάχιστης περιόδου παραμονής δεν ικανοποιηθεί, η αμοιβή επιβράβευσης /σύστασης αφαιρείται χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ο φίλος που έχετε συστήσει, ακυρώσει για οποιονδήποτε λόγο την αίτησή του ή απορριφθεί η αίτηση εκπροσώπησής του από την WATT+VOLT, τότε δεν θα λάβετε την επιβράβευση στον λογαριασμό σας.

Ως ημερομηνία έναρξης της περιόδου ορίζεται η ημερομηνία εκπροσώπησης του εκάστοτε πελάτη.

Tα στοιχεία σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να συστήσεις τους φίλους σου ή σύστησέ τους τηλεφωνικά στο 183 83 και αφού έρθουν στην WATT+VOLT, δες την έκπτωση στο λογαριασμό σου.

Ο φίλος σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του φίλου σου

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης *

Είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας! Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.