ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μοναδικές προσφορές WATT+VOLT

Μοναδικές προσφορές
WATT+VOLT
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ

ENERGY CARE

Στη WATT+VOLT, εκτός από την ενέργειά σας, φροντίζουμε και για την υγεία σας αλλά και την προστασία του σπιτιού σας. Συνδυάστε ανταγωνιστικές τιμές στο ηλεκτρικό σας ρεύμα και απολαύστε μοναδικές, δωρεάν υπηρεσίες Υγείας και Ασφάλειας.

DUAL POWER 30% ΕΚΠΤΩΣΗ

Συνδυάστε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο με το Dual Power και κερδίστε 30% έκπτωση στο φυσικό αέριο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIBERTY

Με το “Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty” απολαμβάνετε σταθερή τιμή kWh χαμηλότερη και από τη νυχτερινή χρέωση, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς πάγια χρέωση, χωρίς εγγύηση.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ NEW HEALTH SYSTEM

Σε συνεργασία με την New Health System, η WATT+VOLT σας προσφέρει την κάρτα υγείας “New Health System” αξίας 95€ για δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα κέντρα και νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝΕΠΕΙΑ»

Στη WATT+VOLT, με το Πρόγραμμα Συνέπεια, επιβραβεύουμε τους πελάτες για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και τη συνέπεια που δείχνουν με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών τους.

HOME ENERGY ECONOMY

Το πρόγραμμα Home Energy Economy εξασφαλίζει σε όλους τους οικιακούς χρήστες σημαντική έκπτωση και τιμολογεί το σύνολο της ημερήσιας κατανάλωσης σας με μία ενιαία τιμή, ανεξάρτητα από το πόσο καταναλώνετε.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ – ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Κερδίστε χρήματα για κάθε νέα παροχή που συστήνετε στην WATT+VOLT.