ΥΠΗΡΕΣΙΑ “ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ”

“Μετρήστε μόνος σας” την κατανάλωση σας και προϋπολογίστε τα έξοδα σας για το ηλεκτρικό ρεύμα.

H WATT+VOLT σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε μόνο Εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, χωρίς ΕΝΑΝΤΙ (εκτιμώμενης κατανάλωσης), βοηθώντας σας να προϋπολογίσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα έξοδά σας σε ηλεκτρικό ρεύμα, πληρώνοντας μόνο την κατανάλωση ενέργειας που πραγματικά έχετε καταναλώσει.

Πώς μπορώ να κάνω καταμέτρηση της κατανάλωσής μου και να έχω Εκκαθαριστικό λογαριασμό μηνιαίως αντί για Έναντι λογαριασμούς (κατ’ εκτίμηση);

Η εκτίμηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται αυτοματοποιημένα μέσω του μηχανογραφικού συστήματος του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Έχετε όμως τη δυνατότητα να συμμετέχετε οι ίδιοι στην καταμέτρηση της κατανάλωσής σας και να καταχωρίσετε την ένδειξη του μετρητή σας με απλά βήματα:

  • Χρησιμοποιήστε την online ηλεκτρονική υπηρεσία mywatt, συνδεθείτε και επισκεφθείτε τις “Υπηρεσίες” και “Καταχώρηση ένδειξης μετρητή“. Αν δεν είστε ήδη χρήστης του mywatt, κάνετε ‘Ενεργοποίηση Λογαριασμού.’

  • Επιλέξτε από το μενού αριστερά τη διεύθυνση του μετρητή σας, συμπληρώστε τις αντίστοιχες ενδείξεις των μετρητών σας και πατήστε ‘Καταχώρηση’.

Τι πρέπει να προσέξω στο μετρητή μου;

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Επιβεβαιώστε ότι ο Αριθμός Μετρητή που αναγράφεται στο λογαριασμό σας είναι ο ίδιος με αυτόν που εμφανίζεται στο μεταλλικό ταμπελάκι πάνω στο μετρητή σας (δείτε το κυκλωμένο στην παρακάτω εικόνα).

  • Σημειώστε την ένδειξη, παραλείποντας τα δεκαδικά ψηφία που εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα (χωρίς το κυκλωμένο δεκαδικό της επόμενης εικόνας).

  • Εάν έχετε μετρητή διπλής εγγραφής και για το μειωμένο τιμολόγιο (νυχτερινό) τότε θα πρέπει να σημειώσετε δύο ενδείξεις, την ένδειξη Κ(Κανονικό Ημερήσιο Τιμολόγιο) και την ένδειξη Μ (Μειωμένο Νυχτερινό Τιμολόγιο),(δείτε τα κυκλωμένα στην επόμενη εικόνα).

Εναλλακτικά:

  • Μπορείτε να συμπληρώσετε το κατάλληλο έντυπο από τη σελίδα “Χρήσιμα Έντυπα” με τίτλο “ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ” που το βρίσκετε και στη σελίδα της καταχώρησης ένδειξης στο mywatt και να το αποστείλετε με φαξ στο: 210 3619835