|
05.07.22

Έτοιμοι να υποδεχτούμε τους υποψήφιους WATT+VOLTers στην πιο πορτοκαλί Ημέρα Καριέρας!

Την Τετάρτη 13/7, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, στη WATT+VOLT ανοίγουμε τις πόρτες μας στο κοινό με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες! Έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μελλοντικούς WATT+VOLTers, καλούμε τους ενδιαφερόμενους στο open event μας, στα κεντρικά μας γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι!

Οι υποψήφιοι WATT+VOLTers, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν άμεσα την καριέρα τους στο χώρο της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, να γνωρίσουν την ομάδα, να ενημερωθούν λεπτομερώς για τη θέση αλλά και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις μας!

Επιλέγοντας να γίνουν μέλη της πορτοκαλί οικογένειας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια όπως σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίο μισθό, σύμβαση αορίστου χρόνου από τη πρώτη μέρα της εκπαίδευσης, επιπλέον μηνιαία παροχή πέραν του μισθού, μηνιαίο Bonus παραγωγικότητας, bonus 400€ με την πρόσληψη, παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλό κόστος αλλά και δυνατότητα τηλεργασίας! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event είτε να βρεθούν ένα βήμα μπροστά συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και στέλνοντας το βιογραφικό τους εδώ

Μεγαλώνοντας σταθερά την οικογένειά μας, στη WATT+VOLT φανταζόμαστε περισσότερα για το μέλλον των WATT+VOLTers μας.