|
04.04.22

Υποδεχόμαστε το Πάσχα με μοναδικά δώρα!

Στη WATT+VOLT, ξεκινάμε τις προετοιμασίες για το Πάσχα με έναν μεγάλο και συναρπαστικό Πασχαλινό διαγωνισμό μέσω του οποίου θα αναδείξουμε 10 τυχερούς WATT+VOLTers! Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 5 δωροεπιταγές Supermarket αξίας 500€ για τα ψώνια του Πάσχα και 5 απίθανα BBQ για τα Πασχαλινά τους ψησίματα και όχι μόνο!  Για να μπουν στην κλήρωση οι ενδιαφερόμενοι αρκεί μόνο να επισκεφθούν ένα από τα 85 καταστήματά μας!

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας, με φυσική παρουσία τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα, είμαστε παντού και κάνουμε τo μεγάλο μας Πασχαλινό κάλεσμα προσιτό σε ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Κατά την επίσκεψή τους στα καταστήματα, οι συμμετέχοντες μπορούν επί την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν την ανταγωνιστική γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρουμε, να βρουν την ενεργειακή λύση που τους ταιριάζει και να γίνουν μέλη της πιο πορτοκαλί οικογένειας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα ώστε οι τυχεροί νικητές να απολαύσουν τα δώρα τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα Πασχαλινά τους τραπέζια.

Στη WATT+VOLT φανταζόμαστε περισσότερα για το Πάσχα σου!