Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει για νέους οικιακούς πελάτες που υπογράφουν Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  • H έκπτωση έχει υπολογιστεί σε σύγκριση με τους δημοσιοποιημένους τιμοκαταλόγους του βασικού προμηθευτή.
  • Ο πελάτης μπορεί αν το επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συγκεκριμένη προσφορά και για δεύτερο έτος.
  • Αφορά μόνο την χρέωση της ημερήσιας ενέργειας.
  • Ισχύει με πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή λογαριασμού.

 

Επωφεληθείτε από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Η WATT+VOLT ανταποκρινόμενη στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά σπίτια και οι επιχειρήσεις, προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Σε περίπτωση που ο νέος πελάτης  της WATT+VOLT  - έως ότου εκδοθεί  ο πρώτος λογαριασμός του - δεχθεί έγγραφη προσφορά με χαμηλότερη χρέωση για το ίδιο Πρόγραμμα από ανταγωνιστική εταιρεία ενέργειας*, τότε η WATT+VOLT δεσμεύεται να τον τιμολογεί με την ίδια, χαμηλότερη τιμή της προσφοράς που δέχθηκε. Η ανωτέρω δέσμευση ισχύει για όσο διάστημα ο επίσημος τιμοκατάλογος της WATT+VOLT παραμένει ο ίδιος.

Αν ο επίσημος τιμοκατάλογος της WATT+VOLT αναπροσαρμοστεί, τότε η τιμολόγηση του πελάτη θα γίνεται βάσει του νέου ανανεωμένου τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση μη παραμονής του πελάτη στην WATT+VOLT, η εταιρεία δεσμεύεται να  καλύψει τη διαφορά της τιμής για το διάστημα που τιμολογήθηκε, ήτοι από την έκδοση του πρώτου του λογαριασμού μέχρι και την έκδοση του τελικού του εκκαθαριστικού λογαριασμού.

*Οι συγκεκριμένοι Όροι της προσφοράς βασίζονται στους επίσημους τιμοκαταλόγους που δημοσιοποιούνται από τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας  στην ιστοσελίδα τους, στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ και στα διαφημιστικά τους έντυπα. Εξαιρούνται εξατομικευμένες προσφορές με συγκεκριμένους Ειδικούς Όρους που αφορούν εμπορικό Κλάδο, ομαδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.