ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ – ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Κερδίστε χρήματα για κάθε νέα παροχή που συστήνετε στην WATT+VOLT.

Το «Προσκαλείς – Κερδίζεις» είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβών των καταναλωτών και αφορά σε υφιστάμενους πελάτες της WATT+VOLT, μέσω του οποίου συστήνετε την WATT+VOLT στους φίλους σας και κερδίζετε τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες της WATT+VOLT που συστήνουν την WATT+VOLT στους φίλους τους μέσα από το πρόγραμμα «Προσκαλείς – Κερδίζεις».

Όροι και Προϋποθέσεις:

Για κάθε νέο φίλο που θα συστήνετε και θα γίνει πελάτης της WATT+VOLT, σε οποιοδήποτε πακέτο ή πρόγραμμα υπηρεσιών ενταχθεί, εσείς θα κερδίσετε την επιβράβευση με τη μορφή έκπτωσης 20€ εφάπαξ ανά παροχή που θα εκπροσωπηθεί επιτυχώς από την WATT+VOLT και που θα εμφανιστεί με το χαρακτηρισμό «Προσκαλείς – Κερδίζεις» στον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα λάβετε.

Ο φίλος σας θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια που έχετε και εσείς:

  • σημαντική έκπτωση στο λογαριασμό του ρεύματος
  • υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και
  • καινοτόμες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.

Για να συστήσετε τους φίλους σας, μπορείτε:

  • να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.watt-volt.gr, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα και να προσκαλέσετε τον φίλο ή φίλους σας.
  • τηλεφωνικά στο 18383

Κάθε φίλος που εσείς προσκαλείτε, θα δεχθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εκπρόσωπό μας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες της WATT+VOLT και τα προνόμια που αποκτά όταν εκπροσωπηθεί από την εταιρεία μας και στην συνέχεια να αιτηθεί για την εκπροσώπηση του μετρητή του από την WATT+VOLT.

Παράλληλα, εσείς κερδίζετε 20€ επιβράβευση στο λογαριασμό σας για κάθε παροχή του φίλου που συστήνετε και αυτός γίνεται πελάτης της WATT+VOLT, αμέσως αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής του παρόχου του. Αν έχετε ήδη περισσότερες από μία παροχές στην WATT+VOLT, το ποσό θα πιστωθεί στην παροχή με το μεγαλύτερο λογιστικό υπόλοιπο.

Δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στον αριθμό των φίλων που θα συστήσετε.

Η επιβράβευση δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις:

  • Αν συστήσετε κάποιον φίλο σας που είναι ήδη πελάτης της WATT+VOLT.
  • Αν ο φίλος που έχετε συστήσει, ενεργοποιήσει μετέπειτα άλλες παροχές στην WATT+VOLT ή συστήσει δικούς του φίλους, αφού έχει λάβει τον 1ο εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης ενέργειας, η έκπτωση που θα λάβει ο φίλος σας αναλογεί για τις παροχές που συστήνει ο τελευταίος και εκπίπτει στον δικό του λογαριασμό, ενώ παράλληλα εσείς δεν χάνετε την αρχική σας έκπτωση για τη σύστασή σας.

Για κάθε μία παροχή που εκπροσωπείται από την WATT+VOLT θα λάβετε 20€ επιβράβευση, με την προϋπόθεση ότι εκπροσωπείστε ενεργά από την WATT+VOLT, η οποία θα εμφανιστεί στον 1ο σας εκκαθαριστικό λογαριασμό. Το πρόγραμμα επιβράβευσης «Προσκαλείς – Κερδίζεις» προϋποθέτει ελάχιστη περίοδο παραμονής 6 μηνών του συστημένου πελάτη στην εταιρεία. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο όρος ελάχιστης περιόδου παραμονής δεν ικανοποιηθεί, η αμοιβή επιβράβευσης /σύστασης αφαιρείται χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ο φίλος που έχετε συστήσει, ακυρώσει για οποιονδήποτε λόγο την αίτησή του ή απορριφθεί η αίτηση εκπροσώπησής του από την WATT+VOLT, τότε δεν θα λάβετε την επιβράβευση στον λογαριασμό σας.

Ως ημερομηνία έναρξης της περιόδου ορίζεται η ημερομηνία εκπροσώπησης του εκάστοτε πελάτη.

Tα στοιχεία σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να συστήσεις τους φίλους σου ή σύστησέ τους τηλεφωνικά στο 183 83 και αφού έρθουν στην WATT+VOLT, δες την έκπτωση στο λογαριασμό σου.

Ο φίλος σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του φίλου σου

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης *

Είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας! Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.