ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIBERTY

Το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty εξασφαλίζει σε όλους τους Οικιακούς πελάτες και τους Επαγγελματίες που ανήκουν στο τιμολόγιο Corporate Energy 21 (Γ21) της Χαμηλής Τάσης, σταθερή και χαμηλότερη από τη νυχτερινή χρέωση τιμή kWh, από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό, είτε έναντι είτε εκκαθαριστικό!

Χρεώσεις Προγράμματος 24ωρης Κατανάλωσης

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΕΥΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ [kWh/4μηνο]
ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ Μονοφασικής παροχής [€/4μηνο]
ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ Τριφασικής παροχής [€/4μηνο]
ΧΡΕΩΣΗ 24ΩΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ [€/kWh]

0-2000

0

0

0,064

>2000

0

0

0,064

– Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13%.
– Εξαιρούνται τα νησιά Λέρος, Λέσβος, Κως, Σάμος και Χίος όπου ο μειωμένος συντελεστής είναι 9%.
– Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018.

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Χωρίς εγγύηση 
  • Χωρίς μηνιαίο πάγιο
  • Χωρίς ρήτρα αποχώρησης
  • Χρέωση χαμηλότερη από το νυχτερινό τιμολόγιο

Για τη διαδικασία αλλαγής παρόχου δεν έχετε καμία επιβάρυνση και δεν χρειάζεται αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού σας. Χωρίς καμία διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης, η WATT+VOLT αναλαμβάνει την παροχή ρεύματος στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας.

Για τους οικιακούς χρήστες ισχύει ειδική συνδρομή προνομιακής τιμής 59€/χρόνο (εξοφλείται στον πρώτο λογαριασμό εκκαθαριστικό ή έναντι, δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).
Για τους επαγγελματίες που ανήκουν στο τιμολόγιο Γ21 της Χαμηλής Τάσης ισχύει ειδική συνδρομή προνομιακής τιμής 79€/χρόνο (εξοφλείται στον πρώτο λογαριασμό εκκαθαριστικό ή έναντι, δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).

 

Για καταναλώσεις άνω των 5.000kWh/4μηνο, η τιμή χρέωσης ενέργειας ανέρχεται στα 0,064€/kWh έως την ποσότητα των 5.000kWh και στα 0,089€/kWh all inclusive για το σύνολο της ποσότητας ενέργειας που υπερβαίνει το κατά τα ανωτέρω όριο της κλίμακας των 5.000kWh.
Το Ελεύθερο Προνομιακό Τιμολόγιο δε συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες ή ειδικές τιμολογήσεις, το Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), το Κοινωνικό Τιμολόγιο και τους Ευάλωτους Πελάτες.