Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδος 2017

Εκ μέρους ολόκληρης της εταιρείας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2017.

Η κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου αποδεικνύει έμπρακτα  τη συνεχή και συστηματική προσπάθεια που γίνεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Διοίκηση και στον προπονητή του ΠΑΟΚ που μέρα με τη μέρα μέσα από τις ενέργειες τους μεγαλώνουν τη δυναμική του ιστορικού αυτού συλλόγου, στους ποδοσφαιριστές για το πάθος και την αποφασιστικότητα  που επέδειξαν καθώς και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει αγκαλιάσει αυτή την μεγάλη προσπάθεια και στέκεται δίπλα στην ομάδα σε μικρές και μεγάλες στιγμές.

Ευχόμαστε η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος να είναι η αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών της ομάδας του ΠΑΟΚ, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς ως WATT+VOLT και Επίσημος Χορηγός της ομάδας, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας, προσφέροντας όλη τη θετική μας ενέργεια. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!