Νέο Κατάστημα WATT+VOLT στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 8 Μαρτίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ενέργειας στην Πάτρα από τη WATT+VOLT, στην οδό Αγ. Ανδρέου 68.

Οι επισκέπτες διαπίστωσαν τη θετική ενέργεια που έχει ήδη σκορπίσει το νέο κατάστημα στην πόλη, μέσα από μία εορταστική και «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της τοπικής ηγεσίας, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος (τομέας Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης), κος Δημήτρης Δριβίλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, κος Νίκος Νικολόπουλος, καθώς και μέλη του επιχειρηματικού κόσμου όπως ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, κος Γεώργιος Δ. Κεπενός, δημοσιογράφοι, συνεργάτες, αλλά και νέοι φίλοι της WATT+VOLT, οι οποίοι στήριξαν τη νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία και γιόρτασαν μαζί με το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας, την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας.

Ο περιφερειακός διευθυντής της WATT+VOLT για την Νότιο Ελλάδα, κος Βασίλης Κουνέλης, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Το επενδυτικό πλάνο της WATT+VOLT για την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της έχει δώσει πνοή σε πολλαπλά αστικά κέντρα ανά την Ελλάδα. Χάρη στη φυσική μας παρουσία ήδη σε 16 σημεία στη χώρα, στηρίζουμε και προσφέρουμε θέσεις εργασίας στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και προϊόντα για άμεσα οικονομικά οφέλη στον προϋπολογισμό του καταναλωτικού κοινού».

Στο νέο κατάστημα της WATT+VOLT, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις ανταγωνιστικές τιμές με έκπτωση έως 25% στο ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησή τους, καθώς και για τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επιπλέον, στο νέο κατάστημα WATT+VOLT στην Πάτρα το άμεσο και φιλικό προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να «φωτίσετε» κι εσείς τον χώρο σας με την πιο θετική ενέργεια και να προσφέρει εντελώς δωρεάν σε κάθε νέο πελάτη έως και 20 λάμπες LED Philips, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επισκεφτείτε τώρα το νέο κατάστημα WATT+VOLT, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και απολαύστε πραγματική οικονομία και άψογη εξυπηρέτηση!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 68, 26221, Πάτρα
Τηλ: 26160 07555
Εmail: [email protected]

WATT+VOLT Team Photo at Patra's Opening

Handshake at Patra's Opening Store


Patra's Store Operning Visitors

Patra's Store Operning Inside Photo

Patra's Store Inside Photo