Νέα συνεργασία WATT+VOLT με τον ΕΣΑΚΕ

Η WATT+VOLT με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α1, ως ο Επίσημος Χορηγός Ενέργειας του Συνδέσμου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η WATT+VOLT θα δώσει το παρών σε όλα τα γήπεδα της Stoiximan.gr Basket League τις περιόδου 2017-18 και 2018-19, αρχής γενομένης από τα Playoffs 2017. Η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της WATT+VOLT,  Αντιγόνη Παγουλάτου δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο: «Η WATT+VOLT, εδώ και χρόνια, στηρίζει έμπρακτα και με πίστη τον αθλητισμό, σε όλο του το εύρος. Είναι λοιπόν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας που μας εμπιστεύτηκε ο ΕΣΑΚΕ να σταθούμε στο πλευρό του, δίπλα σε όλες τις ελληνικές ομάδες μπάσκετ, ως Επίσημος Χορηγός Ενέργειας. Οι αξίες του αθλητισμού και κατ’ επέκταση και του μπάσκετ, όπως είναι η ευγενής άμιλλα, η αγωνιστικότητα, το πάθος και η διαρκής προσπάθεια για όλο και καλύτερα αποτελέσματα, αποτελούν και δικές μας αξίες στη WATT+VOLT. Ο αθλητισμός έχει μια μοναδική δύναμη: να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, και ειδικά των νέων, προς το καλύτερο, να δίνει ελπίδα, να δημιουργεί κοινωνική συνοχή. Εμείς θέλουμε να είμαστε αρωγοί μαζί με τον ΕΣΑΚΕ σε αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε λοιπόν, ότι με τη δημιουργική μας δράση και τη θετική μας ενέργεια, θα σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι του ΕΣΑΚΕ και του ελληνικού μπάσκετ, που έχει δώσει με τις διακρίσεις του τόση μεγάλη χαρά και περηφάνεια σε όλους τους  Έλληνες».

Νοιώθουμε περήφανοι που ο ΕΣΑΚΕ μας εμπιστεύθηκε γι’ αυτήν την χορηγική συνεργασία, και μέσω αυτής στηρίζουμε έμπρακτα την STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE 2016-17 και τις ομάδες που συμμετέχουν.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει προς τη κατεύθυνση βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ελληνικού μπάσκετ επενδύοντας κυρίως στο φίλαθλο κοινό, που έχει αγκαλιάσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και στέκεται δίπλα στις ομάδες που στηρίζει.

Από την πλευρά μας, όλοι εμείς στην WATT+VOLT ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ομάδες που αγωνίζονται και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις αγωνιστικές τους προσπάθειες, προσφέροντας όλη μας τη θετική ενέργεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους και να γιορτάζουμε μαζί τους επιτυχίες για πολλά χρόνια».

WATT+VOLT Collaboration Esake