Νέα συνεργασία WATT+VOLT με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η WATT+VOLT ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως ο Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η WATT+VOLT θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ. Η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της WATT+VOLT, Δήμητρα Κακαβά δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Δικέφαλο: «Η WATT+VOLT, ως ελληνική Εταιρεία Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, προσφέρει εδώ και πέντε χρόνια, με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτό το λόγο νιώθουμε περήφανοι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας εμπιστεύθηκε γι’ αυτήν την αποκλειστική χορηγική συνεργασία, και μέσω αυτής της συνεργασίας στηρίζουμε έμπρακτα μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, με υψηλά πρότυπα.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ, βάσει του σχεδιασμού που ήδη γίνεται.

Από την πλευρά μας, όλοι εμείς στην WATT+VOLT ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα, υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα της σε όλες τις αγωνιστικές προσπάθειές της και ευχόμαστε ότι θα γιορτάζουμε μαζί τις επιτυχίες μας για πολλά χρόνια».