Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σκοράρει με ενέργεια WATT+VOLT

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT μπήκαν ήδη στον τρίτο χρόνο της συνεργασίας τους και για μία ακόμη φορά, προσθέτουν την απαραίτητη ενέργεια σε αυτή τη σχέση με ένα νέο εγχείρημα.

Η αρχή έγινε το 2016 με την πρώτη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη WATT+VOLT.

Το 2017 η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε με ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο και πρωτοποριακό project,  και τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος WATT+VOLT PAOK Energy (στην περιοχή του Ευόσμου), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και μία σειρά από ειδικά προνόμια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη χρονιά, η συνεργασία επεκτείνεται με την παρουσία της WATT+VOLT στη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, προσφέροντας την απαραίτητη ενέργεια για τις πολύ απαιτητικές υποχρεώσεις, τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, όσο και στο Basketball Champions League. Η παρουσία της WATT+VOLT στην εμφάνιση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επισφραγίζει την ενεργή παρουσία της εταιρείας και τη διαρκή υποστήριξη της ομάδας, δίνοντας όλη τη θετική της ενέργεια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, αναφερόμενος στη συνεργασία με τη WATT+VOLT τόνισε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τη WATT+VOLT, αλλά και υπερήφανοι ταυτόχρονα που μία από τις κορυφαίες εταιρίες ενέργειας είναι και φέτος μαζί μας, δίνοντας ενέργεια στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας με τη WAΤT+VOLT πηγαίνει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια, κάναμε πέρσι το πρώτο βήμα με το PAOK Energy και συνεχίζουμε δυναμικά,  με πολλή ενέργεια, αλλά και αμοιβαία εμπιστοσύνη στις δυνατότητες, τους στόχους και τις μεγάλες φιλοδοξίες που και εμείς, αλλά και η WATT+VOLT έχουμε».

Ο πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετρά ήδη 3 επιτυχημένα χρόνια, τα οποία χαρακτηρίζονται από κοινές αξίες και όραμα, αμοιβαία υποστήριξη και πολλαπλά οφέλη. Η επιτυχία αυτής της συνεργασίας, τόσο μέσω της χορηγίας μας, αλλά και μέσω του επιτυχημένου πρωτοποριακού project PAOK Energy και κατ’ επέκταση του δικτύου καταστημάτων παροχής ενέργειας, αποδεικνύουν πως ότι υποσχόμαστε το κάνουμε πράξη. Δεν είμαστε απλά χορηγός ενέργειας, αλλά συνοδοιπόροι στην καινοτομία με στόχο την επιτυχία».

H νέα επίσημη εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ από την ErreaSport (τον αποκλειστικό προμηθευτή αθλητικού ιματισμού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ) και συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη WATT+VOLT: δυναμισμό, πρωτοποριακό design και πολλή ενέργεια.

Press Conference WATT+VOLT and PAOK
Press Conference PAOK Team 2018
Press Conference Prelevic Papanagiotou
Press Conference WATT+VOLT PAOK 2018