Χρυσές διακρίσεις για τη WATT+VOLT στα Mobile Excellence Awards 2017

Δύο νέα βραβεία για την πρωτοποριακή εφαρμογή smartwatt έλαβε η WATT+VOLT, στα φετινά Mobile Excellence Awards. Κατά την τελετή απονομής την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, η WATT+VOLT απέσπασε την ανώτατη διάκριση στις εξής κατηγορίες:

  • Gold βραβείο Innovative Mobile Application / Serviceστην κατηγορία «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν»
  • Gold βραβείο Mobile Environment & Energyστην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές στους Κλάδους των Υπηρεσιών»

Με την καινοτόμα υπηρεσία smartwatt, οι καταναλωτές μπορούν να μεταμορφώσουν τους χώρους τους σε «έξυπνους», ελέγχοντας όλες τις συνδεδεμένες συσκευές από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο, από όπου κι αν βρίσκονται. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να αναβοσβήνουν τα φώτα ή το θερμοσίφωνά τους, να ρυθμίζουν τον θερμοστάτη στη θερμοκρασία που επιθυμούν, ακόμη και να ειδοποιούνται για ενδεχόμενη κίνηση μέσα στο χώρο τους.  Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι, με την ορθή χρήση της υπηρεσίας smartwatt, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης  ενέργειας έως και 17%.

Οι βραβεύσεις έρχονται σε συνέχεια των 3 χρυσών βραβείων που απέσπασε η WATT+VOLT στα Energy Mastering Awards 2017, για την υπηρεσία smartwatt  και την πλατφόρμα ενεργειακής διαχείρισης και ανάλυσης WATT+VOLT Energy Analytics, καθώς και των 2 αργυρών βραβείων στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 για τη mobile εφαρμογή MyWatt.

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Αντιγόνη ΠαγουλάτουHead of Marketing της WATT+VOLT, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε μια εταιρεία ενέργειας, αλλά η καινοτομία και η τεχνολογία είναι μέρος του DNA μας. Για εμάς, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως το smartwatt, δεν συμβάλλουν μόνο στο να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο οικονομική. Εξυπηρετούν και έναν ευγενέστερο στόχο: συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια για πιο σωστή διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας»