|
03.03.22

Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου

Στηρίζουμε έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τον αθλητισμό, στεκόμαστε περήφανα στο πλευρό του Πρωταθλητή Στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου για 5η συνεχόμενη χρονιά, στέλνοντας του τη θετική μας ενέργεια σε κάθε του αγωνιστική προσπάθεια.

Το πάθος και ο δυναμισμός που επιδεικνύει σε κάθε του αγώνα, καθιστούν τον Στέλιο παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για κάθε αθλητή. Καταγράφοντας παγκόσμια ρεκόρ και κατακτώντας τίτλους σε διοργανώσεις εθνικού και διεθνούς επιπέδου, αποδεικνύει σταθερά πως με αφοσίωση και δύναμη ψυχής τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ως κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7,04μ. (Ιούνιος του 2021), ο Στέλιος θα διανύσει ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα με εντατικές προπονήσεις, στην πορεία του προς μία ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά. Επόμενος και πρωταρχικός στόχος του είναι η διατήρηση και η βελτίωση του παγκόσμιου ρεκόρ του στα 7,50μ. αλλά και η κατάκτηση του χρυσού  στη διοργάνωση «Sharjah 2022 World Para Athletics International Meeting» στις 14-16 Μαρτίου.

Θα είμαστε με μεγάλη χαρά, για άλλη μια χρονιά στο πλευρό του Στέλιου σε κάθε άλμα που κάνει στην πορεία του προς την κορυφή, στηρίζοντας τα όνειρά του και στέλνοντάς του όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται για να φαντάζεται και να πραγματοποιεί περισσότερα. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Πρωταθλητή, η οποία εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας προς την κοινωνία στηρίζοντας παράλληλα τον Παραολυμπιακό αθλητισμό.

Καλή επιτυχία Στέλιο!