ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Μια νέα διάσταση στην ενέργεια για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου.

Είναι μίγμα υδρογονανθράκων σε αέρια κατάσταση, αποτελούμενο κυρίως από μεθάνιο (σε ποσοστό άνω του 85%), που είναι ο ελαφρύτερος υδρογονάνθρακας, είναι πολύ καθαρό, χωρίς προσμίξεις και θειούχα συστατικά.

Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές.

Το φυσικό αέριο στη σημερινή εποχή αποτελεί πολύ σημαντικό τομέα της ενεργειακής πολιτικής παγκοσμίως καθώς αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Πλεονεκτήματα Φυσικού Αερίου

 • Χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με το πετρέλαιο και σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων έναντι άλλων καυσίμων
 • Συνεχής ροή χρήσης, σε σύγκριση με το πετρέλαιο, χωρίς παραγγελίες και παραλαβές ανά τακτά χρονικά διαστήματα
 • Δυνατότητα εξοικονόμησης και προϋπολογισμού των εξόδων. Στις περιπτώσεις αυτόνομης χρήσης, ο πελάτης πληρώνει όσο καταναλώνει
 • Πρακτική και εύκολη χρήση, αξιοπιστία και άνεση με το πάτημα ενός κουμπιού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο
 • Εξοικονόμηση χώρου αφού δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής αποθήκευσης
 • Καλύτερη ενεργειακή απόδοση
 • Προστασία του περιβάλλοντος καθώς είναι το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Χαρακτηριστικά Φυσικού Αερίου

 • Φυσικό, μη τοξικό προϊόν
 • Φιλικό προς το περιβάλλον, λόγω της σύστασής του και κατά την καύση του έχει τη μικρότερη εκπομπή ρύπων από όλα τα συμβατικά καύσιμα
 • Ελαφρύτερο του αέρα, σε περίπτωση διαρροής διαφεύγει στα ανώτερα αέρια στρώματα εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο έκρηξης
 • Άοσμο αλλά εύκολα ανιχνεύσιμο σε περίπτωση διαρροής (προστίθεται ειδική ουσία με χαρακτηριστική οσμή)

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου με απόλυτη ασφάλεια

Δεν υπάρχει κίνδυνος κατά τη χρήση του φυσικού αερίου καθώς ο τελικός καταναλωτής δεν έρχεται σε επαφή με αυτό. Το φυσικό αέριο είναι ασφαλές στη χρήση από την πρώτη κιόλας φορά καθώς διακινείται μέσω του εγκαταστημένου δικτύου.

Διαφορές Φυσικού Αερίου με Υγραέριο

Το φυσικό αέριο είναι κυρίως μεθάνιο ενώ το υγραέριο είναι βαρύτεροι υδρογονάνθρακες. Αυτή η διαφορά κάνει το φυσικό αέριο ελαφρύτερο του αέρα ενώ το υγραέριο είναι βαρύτερο από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση διαρροής, το υγραέριο συγκεντρώνεται χαμηλά με κίνδυνο έκρηξης. Το φυσικό αέριο φτάνει στον τελικό καταναλωτή μέσω του εγκατεστημένου δικτύου και είναι διαθέσιμο για χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού. Από την άλλη, το υγραέριο αποθηκεύεται σε μπουκάλες, για την αντικατάσταση των οποίων είναι υπεύθυνος ο χρήστης.

Τι κέρδος θα έχω αν επιλέξω τη WATT+VOLT ως προμηθευτή Φυσικού Αερίου;

Η WATT+VOLT σας παρέχει ελκυστική εμπορική πολιτική και ολιστική εξυπηρέτηση στον τομέα των υπηρεσιών ενέργειας, ενώ παράλληλα, βρίσκεται πάντα δίπλα σας μέσω της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης καθώς και μέσω του εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών και φυσικών καταστημάτων που έχει αναπτύξει.