|
14.06.21

Φτάσαμε τα 70 καταστήματα σε χρόνο ρεκόρ και συνεχίζουμε δυναμικά!

Η διαρκής διεύρυνση του δικτύου των φυσικών καταστημάτων μας ήταν και είναι από τους βασικούς μας στόχους στη WATT+VOLT. Σήμερα, με μέσο όρο ανάπτυξης δικτύου τα 4 νέα καταστήματα ανά μήνα, αριθμούμε 70 καταστήματα στην Ηπειρωτική αλλά και τη Νησιωτική Ελλάδα και σχεδόν 200.000 πελάτες, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει ενέργεια να συνεχίζουμε δυναμικά.

Η καινοτομία και η τεχνογνωσία είναι δύο από τις βασικές αξίες της WATT+VOLT, που γίνονται αισθητές με μια επίσκεψη σε ένα από τα 70 καταστήματά μας. Εκεί ο πελάτης έχει την ευκαιρία να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενέργειας και με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού: να γνωρίσει τα πάντα γύρω από το ρεύμα και το φυσικό αέριο διαλέγοντας το πρόγραμμα που τον συμφέρει πραγματικά, να ανακαλύψει τον κόσμο της «έξυπνης» ενέργειας και να μετατρέψει το σπίτι του σε αυτόνομο προσφέροντάς του ασφάλεια αλλά και οικονομία.
Επίσης, στα καταστήματα WATT+VOLT οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς τους, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις τους και γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά τους.

Τέλος, μέσα από τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου μας, επιτυγχάνεται και ένας ακόμη σπουδαίος στόχος, η τόνωση των τοπικών κοινωνιών που έχουν ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις και έτσι συμβάλλουμε κι εμείς ως εταιρεία στην ανάπτυξη του τόπου τους.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της κ. Ζολώτα Retail Sales Director:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς το όραμά μας για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων στην αγορά της ενέργειας παίρνει σάρκα και οστά.

Στόχος  μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προκειμένου να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, για να τους παρέχουμε μία ανεπανάληπτη και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης».