|
02.02.23

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διακριθήκαμε στα FRANCHISE AWARDS!

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE στα οποία διακριθήκαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας αυτή τη φορά το 1ο βραβείο στην κατηγορία TOTAL FRANCHISE SUPPORT.

Στη WATT+VOLT, αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του franchising δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν στο επιχειρείν να προχωρήσουν με μια επένδυση χαμηλού ρίσκου, με την εγγύηση και την ασφάλεια μια υγιούς εταιρείας. Η άρτια εκπαίδευση των ανθρώπων μας, η γρήγορη χρονικά απόσβεση της επένδυσης και η συνεχής καθοδήγηση & υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα του Retail, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε εξελιγμένη τεχνογνωσία & συστήματα, είναι αυτά που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε στην κατηγορία TOTAL FRANCHISE SUPPORT.

Το 2023 προβλέπεται ιδιαίτερα αισιόδοξο για εμάς καθώς διαθέτουμε όλα τα εφόδια για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Retail Sales Director της εταιρείας μας, κα. Λένα Ζολώτα: « Η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά την πορεία της προς ένα πολλά υποσχόμενο 2023 γεμάτο ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το δίκτυο των καταστημάτων μας, εισάγοντας νέες και καινοτόμες ιδέες, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».