|
17.02.23

Επέκταση του δικτύου Chargespot με νέες στρατηγικές συνεργασίες!

Το Chargespot, η ολοκληρωμένη μας λύση για την ηλεκτροκίνηση με το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα, συνεχίζει να διευρύνεται με γρήγορους ρυθμούς προσθέτοντας διαρκώς νέα μέλη. Με 486 σημεία συνολικά και 83 σημεία υπό εγκατάσταση ωφελεί μοναδικά τόσο τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όσο και τις ίδιες τις εταιρείες-μέλη του δικτύου, αφού γίνονται μέρος μιας πράσινης και υγιούς συνθήκης που προάγει την πράσινη ενέργεια και την ηλεκτροκίνηση.

Αυτή τη φορά προστέθηκαν στο δυναμικό του δικτύου: η εταιρεία Ravenna, με 3 καταστήματά της σε Κηφισό, Σχηματάρι και Θεσσαλονίκη, η ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καθώς και η Teoren Motors, αποκλειστικός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων.

Οι νέες αυτές προσθήκες του δικτύου διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ώστε να μπορούν όπου και αν βρίσκονται, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, να βρίσκουν το κοντινότερο σημείο φόρτισης Chargespot και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η υπηρεσία μας Chargespot, καλεί τις επιχειρήσεις να κάνουν το επόμενο «πράσινο» βήμα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ