ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Η πάγια εντολή εξόφλησης των λογαριασμών σου έχει απενεργοποιηθεί λόγω λήξης της κάρτας σου. Να σημειωθεί πως όσοι λογαριασμοί έχουν λήξει από 01/04/2022 και μετά και εξοφλούνται μέσω πάγιας εντολής, βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Τι χρειάζεται να κάνεις τώρα; Θα χρειαστεί να επανενεργοποιήσεις την πάγια εντολή προκειμένου να πετυχαίνεις την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σου, καθότι λόγω ανανέωσης του συστήματος των πληρωμών μας, δεν μπορεί να γίνει δεκτή λόγω της λήξης της.

Πώς θα γίνει αυτό; Σου παραθέτουμε τις διαθέσιμες επιλογές:

  1. Επανενεργοποίηση πάγιας εντολής με την ίδια κάρτα
    Είναι απλό! Κάλεσέ μας στο 18383 (ή στο 2130189199) προκειμένου να καταχωρήσουμε τη νέα ημερομηνία λήξης της κάρτας σου. Από τη στιγμή που ενημερωθούμε για τα νέα στοιχεία της κάρτας σου, η πάγια εντολή θα ενεργοποιηθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες.
  2. Ενεργοποίηση πάγιας εντολής με διαφορετική κάρτα
    Σε περίπτωση που επιθυμείς να ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή με διαφορετική χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις εκ νέου τα στοιχεία σου στο Έντυπο ενεργοποίησης πάγιας εντολής και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφονται. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρεις και εδώ.
  3. Ενεργοποίηση πάγιας εντολής με τραπεζικό λογαριασμό
    Εναλλακτικά, μπορείς να ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή με κάποιο τραπεζικό σου λογαριασμό. Η διαδικασία παραμένει απλή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπες εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.