Ποιο προϊόν μπορώ να διαλέξω και ταιριάζει στις ανάγκες μου;

οικιακό ρεύμα home energy

 

Με τα Oικιακά Προγράμματα Ρεύματος Home Energy Plus και Home Energy Night της WATT+VOLT εξασφαλίζετε τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση ρεύματος, χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση. Απολαμβάνετε ξεκάθαρες χρεώσεις, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με τη δυνατότητα Eκκαθαριστικού λογαριασμού κάθε μήνα, ώστε να χρεώνεστε μόνο για την ενέργεια που έχετε καταναλώσει πραγματικά (και όχι κατ’ εκτίμηση όπως συμβαίνει στους Έναντι λογαιασμούς).

Από την άλλη πλευρά, τα Πακέτα Home Energy ταιριάζουν σε όσους από εσάς γνωρίζετε ακριβώς τις ανάγκες σας σε κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας και θέλετε να προϋπολογίζετε τα έξοδά σας σε ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με τις κιλοβατώρες που καταναλώνετε το 4μηνο επιλέγετε το κατάλληλο Πακέτο για εσάς, με ένα πάγιο ανά μήνα που περιλαμβάνει όμως και κάποιες από τις Ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Αναλυτικότερα:

Στην τιμή του κάθε Πακέτου Home Energy περιέχονται οι παρακάτω χρεώσεις:
  • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (Χρήση Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Η.Ε / Χρήση Εθνικού Δικτύου Διανομής Η.Ε. / Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας / Λοιπές Επιβαρύνσεις)
  • ΠΑΓΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Στην τιμή του Πακέτου Home Energy ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω χρεώσεις:
  • ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • ΕΤΜΕΑΡ (Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων)

Για παράδειγμα, το Πακέτο Home Energy 1000, απευθύνεται στους οικιακούς χρήστες που καταναλώνουν 1000kWh το 4μηνο χωρίς ιδιαίτερες όμως αποκλίσεις. Κατόπιν υπέρβασης των κιλοβατώρων που αναλογούν στο Πακέτο που έχετε επιλέξει, υπάρχει χρέωση της επιπλέον ενέργειας και αν υπολείπονται κιλοβατώρες, δεν μεταφέρονται στο επόμενο 4μηνο.

Η Υπηρεσία Αλλαγής Πακέτου της WATT+VOLT, η οποία αφορά σε όλα τα Πακέτα Home Energy παρέχεται σε όλους μας τους πελάτες δωρεάν, όταν διαπιστώνεται ότι υπερβαίνετε κατά πολύ τον αριθμό των κιλοβατώρων που αντιστοιχούν στο Πακέτο Home Energy που αρχικά είχατε επιλέξει. Σε αυτήν την περίπτωση, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας φροντίζει να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας προταθεί η οικονομικότερη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στην "καταναλωτική" σας συμπεριφορά.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας στο http://bit.ly/1pzg7FR ή τηλεφωνικά στο 183 83.