|
28.06.21

Ενδιαφέρεσαι για Φυσικό Αέριο; Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εδώ!

Θέλεις να μάθεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα σε κατατοπίσουν για να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια από τις πιο «καθαρές» πηγές ενέργειας, το φυσικό αέριο; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

Τι είναι το φυσικό αέριο;

Είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου.

Είναι μίγμα υδρογονανθράκων σε αέρια κατάσταση, αποτελούμενο κυρίως από μεθάνιο (σε ποσοστό άνω του 85%), που είναι ο ελαφρύτερος υδρογονάνθρακας, είναι πολύ καθαρό, χωρίς προσμίξεις και θειούχα συστατικά.

Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές.

Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ποια είναι τα οφέλη του;

  • Έχει χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το πετρέλαιο και άλλα καύσιμα
  • Απολαμβάνεις συνεχή ροή χρήσης, δε χρειάζεται να παραγγέλνεις όπως με το πετρέλαιο
  • Σε περιπτώσεις αυτόνομης χρήσης πληρώνεις όσο καταναλώνεις
  • Εξοικονομείς χώρο, αφού δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής αποθήκευσης
  • Έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση και παράλληλα επιλέγοντάς το κάνεις καλό στο περιβάλλον γιατί είναι το φιλικότερο καύσιμο προς αυτό με τη μικρότερη εκπομπή ρύπων από όλα τα άλλα συμβατικά καύσιμα

Είναι ασφαλές;

  • Το φυσικό αέριο είναι ελαφρύτερο του αέρα, έτσι σε περίπτωση διαρροής διαφεύγει στα ανώτερα αέρια στρώματα εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο έκρηξης
  • Είναι άοσμο αλλά εύκολα ανιχνεύσιμο σε περίπτωση διαρροής (προστίθεται ειδική ουσία με χαρακτηριστική οσμή)

Δεν υπάρχει κίνδυνος κατά τη χρήση του φυσικού αερίου καθώς ο τελικός καταναλωτής δεν έρχεται σε επαφή με αυτό. Το φυσικό αέριο είναι ασφαλές στη χρήση από την πρώτη κιόλας φορά καθώς διακινείται μέσω του εγκαταστημένου δικτύου.

Ποιες είναι οι χρήσεις του;

Το φυσικό αέριο μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις μέχρι τώρα γνωστές και ευρέως χρησιμοποιούμενες μορφές ενέργειας στο σπίτι και την επιχείρησή σου πχ. Θέρμανση, μαγείρεμα, κλιματισμό, συμπαραγωγή (δηλ. ταυτόχρονη παραγωγή θερμικής/ ψυκτικής ενέργειας), αυτοκίνηση κ.α

Τι κέρδος θα έχω αν επιλέξω τη WATT+VOLT ως προμηθευτή Φυσικού Αερίου;

Η WATT+VOLT σου παρέχει ελκυστική εμπορική πολιτική και ολιστική εξυπηρέτηση στον τομέα των υπηρεσιών ενέργειας, ενώ παράλληλα, βρίσκεται πάντα δίπλα σου μέσω της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης καθώς και μέσω του εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών και φυσικών καταστημάτων που έχει αναπτύξει.

Με λίγα λόγια το Φυσικό Αέριο είναι από τις πιο συμφέρουσες κινήσεις για την ενέργειά σου, τόσο για την τσέπη σου όσο και για το περιβάλλον! Βρες εδώ extra πληροφορίες και το Πρόγραμμα που ταιριάζει στο σπίτι ή την επιχείρησή σου!