ΠΡΟΦΙΛ

Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο της Ηλεκτρικής Ενέργειας, η WATT+VOLT, καινοτομεί και έχει στην καρδιά του DNA της την Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Πάροχος Ενέργειας

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε την Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Επενδύοντας σε πρωτοπόρο τεχνολογία και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η WATT+VOLT διανύει μία επιτυχημένη πορεία με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, την Εμπορία Αερίων Ρύπων καθώς και λύσεων ενεργειακής και λειτουργικής απόδοσης μέσω του IoT (Internet of Things).

Έχοντας στο επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η WATT+VOLT επενδύει στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Στα καταστήματα WATT+VOLT οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους για τις ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις της Εταιρείας για ιδιώτες και επαγγελματίες για μια πιο αποδοτική, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα.

Στη WATT+VOLT, είστε η προτεραιότητα μας.