|
31.01.23

Ημέρα Καριέρας Telesales στα κεντρικά μας! 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, θα υποδεχόμαστε μελλοντικούς WATT+VOLTers σε open career event, στα κεντρικά μας γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι!

Στην 3η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνουμε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρείας μας, να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις μας, να ενημερωθούν λεπτομερώς για την θέση του ενεργειακού συμβούλου και να συζητήσουν απευθείας με καταρτισμένους recruiters από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουμε είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα με απόλυτη επιτυχία. Τόσο οι δυνατότητες εκπαίδευσης όσο και οι παροχές που δίνουμε είναι μοναδικές. Συγκεκριμένα, παρέχουμε: σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίος μισθός, σύμβαση αορίστου χρόνου από τη πρώτη μέρα της εκπαίδευσης, επιπλέον μηνιαίες παροχές πέραν του μισθού, όπως μηνιαίο Bonus παραγωγικότητας, bonus 400€ με την πρόσληψη, παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλό κόστος αλλά και δυνατότητα τηλεργασίας!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event ή να το προωθήσουν εδώ: (https://watt-volt.typeform.com/to/JEeV8CxF ) συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Στη WATT+VOLT συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας και το δείχνουμε έμπρακτα μέσα από τις εκδηλώσεις Καριέρας που διοργανώνουμε σε σταθερή βάση.