|
19.07.22

1 ακόμη διάκριση για το δίκτυο franchise μας, στα RETAILBUSINESS AWARDS 2022!

Δώσαμε περήφανα το παρών στα RETAILBUSINESS AWARDS 2022, μετρώντας 1 ακόμη σημαντική διάκριση! Χάρη στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της στρατηγικής εξάπλωσης της φυσικής μας παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, κατακτήσαμε το 3ο βραβείο στην κατηγορία «Retail Stores/Ενέργεια» για το κατάστημά μας στην Ελευσίνα!

Τα RETAILBUSINESS AWARDS, ως ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, στοχεύουν στην αναγνώριση και βράβευση των υγιών επιχειρήσεων που φροντίζουν να οδηγούν τον κλάδο μπροστά. Ανανεωμένα, διευρυμένα και πιο ανταγωνιστικά, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και το 2022 αναδεικνύοντας τους κορυφαίους της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης και της WATT+VOLT!

Η καινοτομία, η όρεξη και το πάθος για σταθερή και δυναμική εξέλιξη στον κλάδο αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία πρωτοπορούμε και ενδυναμώνουμε το δίκτυο franchise μας. Σήμερα, με 85 καταστήματα στο δυναμικό μας, διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και να δημιουργούμε όφελος τόσο για εμάς όσο και για τις περιοχές στις οποίες εδραιωνόμαστε. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις στους επαγγελματίες που αναζητούν τη σιγουριά και την αξιοπιστία μιας υγιούς επιχείρησης, πάντα με την εγγύηση της WATT+VOLT.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σταθερό βηματισμό, ακολουθούμε τη δυναμική μας πορεία προς την κατάκτηση ακόμη περισσότερων σπουδαίων διακρίσεων.